Therapie & Massages

Hoe ziet een behandeling er uit?

Ontvangst

Alle behandelingen zijn op afspraak en ik heb een praktijk aan huis. Dat wil zeggen dat ik je persoonlijk begroet en meeneem naar de behandelruimte op de begane grond. We nemen als dit niet je eerste afspraak is meteen even door hoe het met je gaat en wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurt.

de therapie

We starten de behandeling. Al naar gelang je klachten kan het zijn dat je het beste kan zitten. De meeste cliënten behandel ik op de behandeltafel.

In het begin maak ik rustig contact met je lichaam. Tijdens dit gedeelte van de therapie kunnen we rustig doorpraten, of als je dat prettig vindt, allebei stil zijn. Ik sluit de therapie af met een release. Hiermee breng ik je lichaam nog beter in balans. Het creëert een moment van rust en lost eventuele blokkades op.

afsluiten

Na afloop krijg je een glas water van mij. Het is belangrijk goed te hydrateren, zeker na een massagebehandeling. Vaak maken we ook een vervolgafspraak en als het nodig is bespreken we het behandelplan.

nazorg

Mocht het overigens zo zijn dat je tussen behandelingen of naar aanleiding van een behandeling bijvoorbeeld meer of heftigere klachten krijgen, dan ben ik altijd bereikbaar voor advies en hulp.

sportmassage

Bij sportmassage ligt de nadruk erop dat alleen een blessure opgelost wordt, terwijl bij een klassieke massage de nadruk op ontspanning ligt, In beide gevallen zijn deze behandeling niet van holistische en gericht op symptoombestrijding, in tegenstelling tot de Shiatsu therapie, waar we ook op zoek gaan naar de bron van je klachten. Een onbehandelde of onbekende oorzaak kan ertoe leiden dat klachten in dezelfde of andere vormen terug komen.

Shiatsu

Shiatsu therapie is een Oosterse drukpunt massage, die is gebaseerd op hollistische principes van de traditionele Chinese geneeskunde. 

Natuurgeneeskundige behandeling à 60 min

€60

Sport & Klassieke Massages

Ben je denk je meer geholpen met een traditionele massage die symptomen bestrijdt. Kies dan voor een sport of klassieke massage, waarbij ik op traditionele wijze je klachten behandel. Sport massages zijn bedoeld voor het behandelen van een blessure, terwijl een klassieke massage focussed op ontspanning van diverse spiergroepen.

Klassieke sportmassage a 60 minuten

€60

Dit is een volledige lichaamsmassage

Reviews